طرز تهیه کمپوت گیلاس در کمتر از یک ربع
به گزارش مجله هاستفا، کمپوت هایی که در کمتر از یک ربع آماده می گردد و هم جلوی خراب شدن میوه ها را می گیرد هم ما را از خریدن کنسرو های آماده منصرف می نماید. یکی از لذیذترین این کمپوت ها، کمپوت گیلاس است.

برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر دنیا با مجری مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.
کمپوت میوه ها در کمتر از یک ربع آماده می گردد و هم جلوی خراب شدن میوه ها را می گیرد هم ما را از خریدن کنسرو های آماده منصرف می نماید.
کمپوت میوه ها هرچند ما را یاد بیمارستان و وعده ای برای بهبود درمان بیمار می اندازد، اما برای میوه های مجذوب کننده تابستانی، یک تنوع مجذوب کننده در رژیم غذایی به شمار میرود. میوه های متنوعی که در کم ترین زمان ممکن می تواند تبدیل به کمپوت گردد و طعم متفاوتی را برای مان رقم بزند.
کمپوت هایی که در کمتر از یک ربع آماده می گردد و هم جلوی خراب شدن میوه ها را می گیرد هم ما را از خریدن کنسرو های آماده منصرف می نماید. یکی از لذیذترین این کمپوت ها، کمپوت گیلاس است.
گیلاس: نیم کیلو
آب: 4 لیوان
شکر: نصف لیوان
1. آب و شکر را در یک ظرف بریزید و بگذارید در حرارت ملایم بجوشد. پس از اینکه به جوش آمد گیلاس های شسته شده و مقداری دیگر آب را به آن اضافه کنید.
2. پس از حدودا ده دقیقه کمپوت گیلاس آماده است. بقیه میوه ها را هم به همین شکل می توانید کمپوت کنید.
منبع: فرادید