طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

به گزارش مجله هاستفا، برای تهیه سالاد لوبیا سبز سرکه ای، از لوبیا سبزی استفاده کنید که ترد باشد و وقتی آن را تا کنید با یک صدای خرچ خروچ جذاب از وسط نصف شود. لوبیا سبزی که نرم باشد و تا شود به درد سالاد نمی خورد

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک

  • لوبیا سبز 500 گرم
  • پیاز قرمز 1 عدد کوچک
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده 1/3 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه: یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. در این مدت پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید. لوبیا سبز را هم پاک کنید و به صورت تکه های دراز 7-8 سانتی خرد کنید

وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزید. نگذارید لوبیاها زیاد پخته شوند و بعد از 2-3 دقیقه آنها را آبکش کنید. یعنی باید لوبیا تنها کمی پخته شود و همچنان سبز رنگ و ترد باشد. در حین پخته شدن لوبیا سبز، یک کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنید. لوبیای آبکش شده را بلافاصله داخل ظرف یخ بگذارید تا بیشتر از این پخته نشود. و وقتی خنک شدند دوباره آنها را آبکش کنید.

لوبیا سبز و پیاز خرد شده را داخل کاسه ای قرار دهید. روی آنها روغن زیتون بریزید و زیر و رو کنید تا خوب به روغن آغشته شوند. سپس سرکه بالزامیک را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم گردوی خرد شده را روی آنها بریزید. سالاد لوبیا سبز سرکه ای آماده سرو است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 بهمن 1399 بروزرسانی: 25 بهمن 1399 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 6413

به "طرز تهیه سالاد لوبیا سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد لوبیا سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید