خاصیت های خواندنی
به گزارش مجله هاستفا، خیار تصفیه نماینده خون و حل نماینده اسید اوریک است. با ساییدن مغز دانه خیار در میزان کمی آب و رقیق کردن آن امولسیونی تهیه می گردد که اثر آرام نماینده دارد و کسانی که دارای معده ضعیف هستند، باید از این میوه کمتر استفاده نمایند. دانه خیار اثر ملایم دارد، به خصوص آب خیار برای درمان و برطرف یرقان بسیار مفید است. مصرف خیار نارس و نازک بهتر است زیرا

خاصیت های خواندنی
خواص درمانی خیار
خیار تصفیه نماینده خون و حل نماینده اسید اوریک است. با ساییدن مغز دانه خیار در اندازه کمی آب و رقیق کردن آن امولسیونی تهیه می شود که اثر آرام نماینده دارد و کسانی که دارای معده ضعیف هستند، باید از این میوه کمتر استفاده نمایند. دانه خیار اثر ملایم دارد، به خصوص آب خیار برای درمان و رفع یرقان بسیار مفید است. مصرف خیار نارس و نازک بهتر است زیرا هم برای بیمارانی که مبتلا به مرض قند هستند، مفید و هم درجه قلیایی را بالا برده و هم تب های صفراوی را درمان می نماید. ضمناً دوست کبد هم می باشد.خیار یا خیار چنبر برای رفع کردن بیماری هایی از جمله صفرا، فشارخون، التهاب، حرارت داخلی و دفع سنگ مثانه بسیار مفید است. در پوست این میوه اندازه فراوانی کلروفیل و ویتامین C وجود دارد که مصرفش باعث ازدیاد خون و بعلاوه تقویت عضله قلب می شود. برای همین بهتر است از خیارهای کوچک تر و نازک تر استفاده شود و در صورت امکان با پوست خورده شود.
آب خیار نه تنها برای پوست هایی که دچار خارش می شوند مفید است، بلکه به حفظ شادابی پوست یاری می نماید. اگر اندازه 250 گرم آب خیار را با شکر شیرین کنید و آن را بنوشید، اثر صفرا را در بدن به کلی از بین می رود.
تخم خیار هم رفع نماینده صفرا و هم درمان نماینده تب های گرم می باشد. می توان از آب خیار برای بهداشت پوست صورت استفاده کرد. اگر پوست خشک باشد به اندازه مساوی باید از این دستور استفاده کرد: آب مقطر، شیر تازه و بعلاوه شیر خربزه را مخلوط نموده، هر شب قبل از خواب، صورت را با آن به ملایمت مالش دهید.
برای کسانی که پوست صورت آنها منافذ باز و ظاهر ناپسند پیدا می نمایند، می توانند دانه خیار، خربزه و کدو را به اندازه مساوی برداشته و هریک را به طور جداگانه آسیاب نموده، سپس با یک قاشق سوپخوری هریک را جداگانه در شیر یا در کرم ساده وارد نموده و به طور یکنواخت درآورند. پس از مخلوط کردن آنها با هم نوعی ماسک صورت تهیه می نمایند که اگر همین ماسک حدود نیم ساعت روی پوست صورت باقی بماند و بعد از نیم ساعت با گلابی که گرمای ملایم داشته باشد پاک نمایند، باعث لطافت و تقویت و شادابی هرچه بیشتر پوست می شود.
بیشترین اندازه آهن در پسته
از آنجایی که پسته حاوی آهن فراوان قابل جذب است، بنابراین مصرف آن در درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید می باشد. مغز پسته ماده ای نیروزا و سرشار از مواد پروتئینی، چربی ها، ویتامین ها و املاح است. پسته گران ترین آجیل و البته با ارزش غذایی فراوان است. ارزش غذایی پسته به نسبت سایر آجیل ها و هم مواد پروتئینی همچون گوشت، شیر، تخم مرغ و هم حبوبات درخور اهمیت است.مغز پسته بین بیش از 200 ماده خوراکی شامل انواع آجیل ها، حبوبات، سبزی ها، میوه های خشک و تر، لبنیات، انواع گوشت و ده ها نوع خوراکی دیگر بیشترین اندازه آهن قابل جذب بدن را داراست. مغز پسته دارای 20 درصد پروتئین خالص و بیش از 50 درصد روغن یا چربی مایع است. اندازه ویتامین A در 100 گرم مغز پسته، 698 میکروگرم و اندازه کاروتنوئید 13/7 میکروگرم است. املاح مختلفی از جمله کلسیم، مهمیم، سدیم، پتاسیم، آهن، مس، روی و بعلاوه ازت، گوگرد و فسفر دارد.
روغن پسته، مایعی زرد و زلال است که از عصاره مغز پسته به دست آمده و دارای خواص غذایی و درمانی است. از جمله خواص درمانی پسته می توان به موارد زیر اشاره نمود: تقویت قلب و حافظه، تقویت معده، درمان اسهال به خصوص به وسیله استفاده از پوست سبز پسته، تقویت لثه و درمان جوش های دهان، خوشبویی دهان و درمان ریزش موی سر.
گوجه فرنگی ضد خستگی
گوجه فرنگی دارای مقادیر متفاوتی از ویتامین های A، B، C، E، K، آهن، املاح معدنی و مخصوصاً فسفر، کلسیم، پتاسیم، مس، مهمیم، کبالت بوده و به تازگی وجود ید هم در گوجه فرنگی گزارش شده. طبع آن سرد و خشک است و دارای خواص اشتهاآور، ادرارآور، ضد نفخ، مقوی اعصاب، خنک نماینده، تصفیه نماینده خون، ضد اسکوربوت، ضد تعفن، هضم نماینده غذا، نشاط آور، نیروبخش، ضد میکروب و ضد اسهال است. ترشی معده را از بین برده، بدن را در مقابل امراض عفونی و کمبود ویتامین C حفظ می نماید. گوجه فرنگی به هضم غذا یاری می نماید، حس بینایی را تقویت نموده و به دلیل داشتن ویتامین B مقوی اعصاب است. آب گوجه فرنگی تازه در رفع لکه های پوست مانند کک و مک اثر مفید دارد، بعلاوه در موارد کمبود عناصر معدنی بدن، درمان برافروختگی، رماتیسم، نقرس و جلوگیری از پیری زودرس خاصیت درمانی دارد.منبع:کوچه ما، شماره 11
منبع: راسخون