گراتن پاستا با مرغ، غذای لذیذ و دوست داشتنی

به گزارش مجله هاستفا، گراتن از غذاهای پر هوادار و خانگی است که ریشه فرانسوی دارد و در همان ظرفی که می پزید سرو می گردد.

گراتن پاستا با مرغ، غذای لذیذ و دوست داشتنی

گراتن پاستا با مرغ یکی از انواع گراتن های بسیار ساده است. شما می توانید این غذای خوشمزه را با سینه مرغ تهیه کنید. گراتن ها را به همراه سس بشامل سرو می نمایند و می توانید به دلخواه آن را داخل فر یا بدون فر و روی گاز تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با مرغ

  • پاستا 1 بسته
  • سینه مرغ 1 عدد
  • هویج 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • پیاز 3 عدد
  • قارچ 10 عدد
  • آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چای خوری
  • کره 50 گرم
  • شیر 2 پیمانه
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ

مرحله اول

پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. داخل یک تابه و بدون روغن هم بزنید تا سبک گردد. بعد کمی روغن و زردچوبه اضافه کنید و بگذارید تا سرخ گردد. در ادامه هویج خردشده را به همراه سینه مرغ که از قبل خرد کردید به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس تمام ادویه ها را به همراه کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ تغییر رنگ دهد و خوب سرخ گردد. فلفل دلمه و قارچ های شسته و خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد. بعد آب لیموترش را اضافه کنید تا قارچ سیاه نگردد.

مرحله سوم

برای تهیه سس بشامل باید کره را داخل شیرجوش بریزید و صبر کنید تا ذوب گردد. بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. حالا باید شیر به دمای محیط رسیده را کم کم اضافه کنید و با یک همزن دستی هم بزنید تا گلوله های آرد باز گردد. در پایان کمی فلفل سیاه و نمک و جوز هندی به دلخواه بزنید و بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

داخل یک قابلمه میزانی آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس کمی نمک و روغن بریزید و پاستا فرمی دلخواه را اضافه کنید تا بجوشد و نرم گردد. پاستا را آبکش کنید و کف ظرف مورد نظر کمی از سس بریزید و مواد پاستا و مرغ را به صورت لایه ای قرار دهید. در پایان سس و پنیر را روی گراتن مرغ و پاستا بریزید و کاور کنید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا پنیر ذوب گردد. برای پخت بدون فر نیز باید تابه را روی حرارت قرار دهید در حدی که پنیر ذوب گردد. اگر به غذاهایی که با پاستا تهیه می گردد علاقه دارید، پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه گراتن پاستا با مرغ

  • می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید.
  • از ادویه پاستا یا لازانیا بهره ببرید.
  • در پایان گریل را روشن کنید تا سطح روی گراتن طلایی گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر حلیم بادمجان با مرغ، فوری و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 2 مرداد 1401 بروزرسانی: 2 مرداد 1401 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 10456

به "گراتن پاستا با مرغ، غذای لذیذ و دوست داشتنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گراتن پاستا با مرغ، غذای لذیذ و دوست داشتنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید