گتوسو: ناپولی همواره باید تیمی زهردار باشد، نگرانم این برد مغرورمان کند!

به گزارش مجله هاستفا، سرمربی تیم فوتبال ناپولی از عملکرد شاگردانش در مصاف با لاتزیو در جام حذفی ایتالیا ابراز خرسندی کرد اما چنین رویکردی را برای تمام بازی های این تیم لازم دانست.

گتوسو: ناپولی همواره باید تیمی زهردار باشد، نگرانم این برد مغرورمان کند!

به گزارش خبرنگاران، بعد از سه شکست متوالی در سری A، ناپولی با کسب یک پیروزی مهم موقتاً از بحران خارج شد. این برد در خانه ناپولی و مقابل لاتزیو بود که در آن شاگردان جنارو گتوسو با نتیجه یک بر صفر میهمان سرسخت خود را شکست دادند و به مرحله نیمه نهایی جام حذفی راه پیدا کردند، جایی که باید با برنده ملاقات تیم های اینتر و فیورنتینا روبه رو شوند، ملاقاتی که چهارشنبه هفته آینده در استادیوم سن سیرو برگزار خواهد شد.

در این ملاقات که 25 دقیقه آن پرحادثه بود - چیرو ایموبیله مهاجم لاتزیو پنالتی از دست داد و السید هیسای از ناپولی و لوکاس لیوا از لاتزیو کارت قرمز گرفتند - لورنزو اینسینیه در 90 ثانیه ابتدایی بازی تنها گل مسابقه را به ثمر رساند.

گتوسو پس از این بازی به شبکه رای اسپورت گفت: لاتزیو تیم بسیار خوبی است و از نظر فیزیکی می تواند ویران کننده باشد اگر به این تیم اجازه دهید شما را در یک سوم دفاعی حریف تان حبس کند. ما هم در اواخر بازی اشتباهات خودمان را داشتیم اما در عین حال نشان دادیم که چقدر برای کسب پیروزی عطش داریم. حالا باید همین فرایند را حفظ کنیم، باید همواره این عطش را داشته باشیم. این اولین برد مهم ما در این فصل نیست اما آمارها نشان می دهد که همواره بعد از چنین برد مهمی ما در باد موفقیت خوابیده ام. ناپولی همواره باید تیم زهرداری باشد.

گتوسو که از زمان انتصاب به عنوان سرمربی ناپولی 4 تا از 5 بازی اش در سری A را باخته است، پیروزی تیمش مقابل لاتزیو را اتفاقی با پتانسیل تبدیل شدن به یک نقطه عطف برای تیمش در این فصل دانست.

او اضافه نمود: زمانی که قبول کردم سرمربی ناپولی شوم، می دانستم چه مسئولیت سنگینی را قبول نموده ام چون ناپل همواره برای کار کردن محل سختی است. من سه روز پیش که به فیورنتینا باختیم، از تماشا عملکرد تیم بهت زده شدم چون شرم آور بازی کردیم. اصلاً انتظارش را نداشتم. مسئولیت آن باخت را برعهده گرفت اما واقعیت این است که بازیکنان ما باید در چشم های یکدیگر نگاه می کردند و خودشان دلیل اینکه چرا آنگونه بازی کردند را شرح می دادند، اتفاقی که من تأیید می کنم رخ داد. ما نمایندگان یک باشگاه بزرگ هستیم. وقتی شما هشت سال کنار هم بوده اید و نتایج خوبی هم گرفته اید، با هم دوست می شوید و برخی وقت ها این شرایط سبب می گردد که سهل انگاری هایی هم مرتکب شوید در حالی که باید همواره روی پنجه پای تان حرکت کنید و آماده خیز برداشتن باشید چون هیچ چیزی را نمی گردد تضمین شده فرض کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 19 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 2491

به "گتوسو: ناپولی همواره باید تیمی زهردار باشد، نگرانم این برد مغرورمان کند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گتوسو: ناپولی همواره باید تیمی زهردار باشد، نگرانم این برد مغرورمان کند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید