طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

به گزارش مجله هاستفا، کبسه مرغ یکی از پلو های بسیار خوشمزه و معطر می باشد که طعم فوق العاده دارد و با ذائقه ما ایرانی ها بسیار جور است.

طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

کبسه مرغ یکی از پلو های بسیار خوشمزه و معطر می باشد که طعم فوق العاده دارد و با ذائقه ما ایرانی ها بسیار جور است و شما می توانید این پلو خوشمزه را با مرغ تهیه کنید.

کبسه مرغ بیشتر در کشور های عربی و هندی و یا در کشور افغانی نیز تهیه می گردد. کبسه مرغ غذایی اصالتا عربستانی است و با گوشت یا مرغ درست می گردد این غذا شباهت زیادی به غذای مندی، مچبوس، مکبوس دارد.

پایه اصلی این غذا برنج باسماتی، گوشت یا مرغ، مخلوطی از ادویه های معطر هست و شما می توانید به صورت گام به گام کبسه مرغ را در این پست یاد بگیرید. امروز طرز تهیه کبسه مرغ عربی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کبسه مرغ عربی

مرغ 2 تکه

برنج 2 پیمانه

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 ق غذا خوری

سیر 3 حبه

برگ بو 2 عدد

چوب دارچین 1 عدد

هل 3 عدد

لیموعمانی 1 عدد

تخم گشنیز 1 ق چای خوری

فلفل درسته سبز یا قرمز

عصاره گوشت 1 عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه بریانی مخصوص به میزان لازم

طرز تهیه کبسه مرغ عربی و معطر به روش اصلی

مرحله اول: تفت دادن مرغ

ایتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه کمی تفت دهید تا سبک گردد و بعد سیر ها را پوست بگیرید و پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد. مرغ ها را را اضافه کنید و به همراه مواد خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم: افزودن ادویه ها

ادویه ها را به همراه عصاره گوشت خرد شده و برگ بو و دارچین و تخم گشنیز و لیموعمانی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند گردد. سپس رب گوجه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوشرنگ گردد. می توانید از پوره گوجه فرنگی نیز بهره ببرید.

مرحله سوم: پخت مرغ

حالا سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا قل بزند و بعد حرارت را کم کنید تا مرغ پخته گردد. می توانید برای سریع تر شدن مراحل از زودپز بهره ببرید تا مرغ زودتر پخته گردد.

مرحله چهارم: تهیه کبسه مرغ

برنج خیس خورده را به مرغ پخته شده اضافه کنید. دقت کنید آب مرغ باید طوری باشد که برنج یک بند انگشت بالاتر باشد و بعد صبر کنید ت برنج نرم گردد و آب اضافی مرغ کشیده گردد و برنج را مثل کوه وسط قابلمه بیاوری برای 45 دقیقه دم بگذارید و در پایان روی مواد کره ریخته و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کبسه مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

بهتر است لیموعمانی را با آب گرم 15 دقیفه خیس کنید تا تلخی آن گرفته گردد.

می توانید زعفران دم نموده نیز به مواد اضافه کنید.

ادویه بریانی مخصوص است باید از عطاری تهیه کنید، زیرا ترکیب بادیان ستاره و جوز هندی و فلفل سیاه و زیره و هل می باشد.

منبع: پارس دی

منبع: فرادید
انتشار: 7 دی 1401 بروزرسانی: 7 دی 1401 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 11394

به "طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید