طرز تهیه پاستا میگو
به گزارش مجله هاستفا، مراحل تهیه این پاستای دریایی کمی زیاد است، اما مطمئن باشید طعم آن علاوه بر خواص بی نظیر میگو خستگی مراحل تهیه را از تنتان بیرون می نماید. به خصوص برای هواداران غذاهای دریایی پیشنهاد می کنیم، حتما این پاستا رو امتحان کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از یوتاب
مواد لازم:
کره
60 گرم
پودر آویشن
1 قاشق غذاخوری سرخالی
پودر رزماری
1 قاشق غذاخوری سرخالی
میگو پاک شده
400 گرم
آرد
100 گرم
شیر گرم
700 میلی لیتر
پیاز کوچک
1 عدد
جعفری خورد شده
25 گرم
پیازچه خورد شده
13 گرم
جوز هندی
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
پاستای پخته شده
300 گرم
طرز تهیه:
- میگو را از قبل پوست کنده و پاک کنید. رگ پشت میگو را بیرون آورده و خوب آن را بشویید. اجازه دهید تا آب میگو کشیده گردد. سپس در یک تابه 30 گرم کره را ریخته و روی حرارت متوسط کم ذوب کنید. پودر آویشن و رزماری را به کره اضافه نموده و میگوها را در کره قرار دهید. اجازه دهید تا میگوها حدود 4 دقیقه در کره سرخ شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
- باقی کره را در یک تابه روی حرارت ملایم ذوب نموده و سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اجازه دهید تا رنگ آرد به قهوه ای روشن برگردد. سپس شیر را کم کم به آرد اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست گردد. پیاز کوچک را ریز نگینی نموده و به همراه نمک، فلفل و جوز هندی، به مایه شیر اضافه نموده و اجازه دهید تا مواد 5 دقیقه به آرامی بجوشند و سس کمی غلیظ گردد.
- پیازچه و جعفری ریز خورد شده را به شیر اضافه کنید. سپس همه مواد مخلوط در شیر را با یک مخلوط کن خوب ترکیب کنید تا صاف و یکدست گردد.
- محلول یک دست شده سس را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی به جوش آید. میگو و آبلیمو را به سس اضافه کنید تا همه با هم 2 دقیقه بجوشند.
- در یک قابلمه یک لیتر آب را به همراه 1 قاشق روغن مایع و 1 قاشق غذاخوری نمک به جوش آورده و پاستا را در آب جوش بریزید تا حدود 15 دقیقه خوب بجوشد و مغز پخت گردد.
دقت داشته باشید که چون این پاستا را بلافاصله بعد از طبخ سرو می کنید و دیگر مجددا برای دم کشیدن روی حرارت نمی گذارید، مدت زمان طبخ پاستا که روی بسته بندی آن ذکر شده، برای طبخ پاستا کم است!
پاستا را در یک سبد ریخته و آب کش کنید. وقتی آب آن خوب رفت، پاستا را در یک ظرف سرو نموده و سس سبز میگو را روی آن بریزید. نوش جان
- در یک قابلمه یک لیتر آب را به همراه 1 قاشق روغن مایع و 1 قاشق غذاخوری نمک به جوش آورده و پاستا را در آب جوش بریزید تا حدود 15 دقیقه خوب بجوشد و مغز پخت گردد.
منبع: جام جم آنلاینگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت