روایت تصویری گوشه ای از تاریخ ایران با سلفی با رستم

به گزارش مجله هاستفا، تهران (پانا) -کارگردان فیلم سلفی با رستم می گوید این فیلم پیغام مهمی در خود جای داده است و بچه ها با دیدن آن به نوعی با گوشه ای از تاریخ کشورشان آشنا خواهند شد.

روایت تصویری گوشه ای از تاریخ ایران با سلفی با رستم

فیلم سینمایی سلفی با رستم به کارگردانی حسین قناعت حائز حضور در بین فیلم های اولیه سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ شده بود. اولین رونمایی از این فیلم در سی و سومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان بود. این فیلم نتوانست نظر داوران را برای حضور در بین نامزدهای بخش های مختلف جشنواره فجر کسب کند و در بین 16 فیلم سودای سیمرغ را داشتند راه پیدا نکرد.

قناعت کارگردان فیلم کودک در گفت وگو با پانا درباره فیلم سینمایی سلفی با رستم گفت: فیلم سلفی با رستم اقتباسی آزاد از رمان سیاه دل نوشته کورنلیا فونکه به شمار می رود که چندین سال من را درگیر خود نموده بود. از ایده این رمان خوشم می آمد، همواره قصه هایی که جادو داشتند را دوست داشتم. طرحی نوشته بودم و زمانی که تکمیل شد فیلمنامه را تکمیل کردم.

وی ادامه داد: این فیلم پیغام مهمی در خود جای داده است و بچه ها با دیدن آن به نوعی با گوشه ای از تاریخ کشورشان آشنا خواهند شد، در فیلم سلفی با رستم می خواهیم بچه ها را با کتابخوانی آشنا کنیم. این فیلم یکی از خاص ترین فیلم های من است و با باقی اثرهایم فرق دارد.

آموزش، در فیلم های من نقش مهمی دارد

قناعت خاطر نشان کرد: فیلم من حرفی برای گفتن دارد و فقط صرفا به سرگرمی نمی پردازد. همواره تا جایی که می توانم در فیلمنامه هایم صرفا به سرگرمی توجه نمی کنم و آموزش بخش مهمی در موضوع فیلم هایم دارد.

وی با اشاره به ساخت فیلم در ایام کرونا گفت: فیلم سلفی با رستم را قبل از کرونا ساختم. درواقع دو سال بود که دغدغه ساخت آن را داشتم. بعد از آن کار دیگری به نام والدین امانتی را فراوری کردم، بهمن ماه ساخت این فیلم را آغاز کردیم که آن موقع هنوز کرونا جدی نشده بود. در ایام فیلمبرداری ما موضوع کرونا جدی شد و مجبور شدیم کار را تعطیل کنیم. بسیار سخت گذشت، چون نگران افراد گروه بودیم.

در فیلم های کودک باید سرگرمی را در اولویت قرار بدهیم

کارگردان فیلم سارق و پری با اشاره به صندلی فانتزی در فیلم های کودک و نوجوان گفت: طبیعتا فیلم های کودک باید جنبه سرگرمی داشته باشند، یعنی اول باید بچه را جذب کنیم و بعد حرفی که می خواستیم بزنیم را به صورت غیرمستقیم به او بگوییم. در فیلم قهرمانان کوچک پیغامی مهم داشتیم اما پیش از همه سرگرمی را در اولویتمان قرار داده بودیم.

بازگشت سرمایه برایم اهمیت دارد

این کارگردان درباره تاثیر بازیگران چهره بر فروش فیلم های کودک توضیح داد: اکران شدن فیلم هایم برای من بسیار اهمیت دارد. فیلمی که می سازم باید مناسب کودک و نوجوان ایرانی باشد و سعی می کنم مواردی را در قصه قرار بدهم که اگر پدر و مادر هم همراه کودک بودند، خسته از سالن بیرون نروند. فیلم های من با سرمایه گذاری شخصی ساخته می شوند؛ بازگشت سرمایه برای من اهمیت دارد. برای اینکه سینمای کودک در اکران داخلی سر پا بایستد و بتواند خودش را نشان بدهد من به بازیگر چهره احتیاج دارم. به همین جهت تمام تلاشم را می کنم تا در فیلم هایم از بازیگران چهره استفاده کنم، حتی گاهی نقش را برای آن ها می نویسم.

از جمله بازیگران سلفی با رستم می توان به امیرحسین صدیق، شقایق فراهانی، آناهیتا همتی، زهرا جهرمی، محمدرضا هدایتی، مرتضی زارع، رامین ناصرنصیر، عباس محبوب، امین چنارانی و با هنرمندی میرطاهر مظلومی و علی استادی اشاره نمود.بازیگران کودک این فیلم نیز راستین عزیزپور و هلیا آهنگری هستند.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 9 اسفند 1399 بروزرسانی: 9 اسفند 1399 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 6574

به "روایت تصویری گوشه ای از تاریخ ایران با سلفی با رستم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روایت تصویری گوشه ای از تاریخ ایران با سلفی با رستم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید