بهتری: با کمال میل پذیرای جوجیتسو، کوراش و دیگر رشته های رزمی جدا شده از فدراسیون هستیم، با تغییر نام فدراسیون جهش بزرگی داشتیم
به گزارش مجله هاستفا، رئیس فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی گفت: اگر وزارت ورزش رشته های رزمی را که از فدراسیون جدا شدند، به سمت ما سوق بدهد با کمال میل آنها را می پذیریم و امکانات خاصی در اختیارشان قرار می دهیم.
یوسف بهتری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، درباره تغییر نام فدراسیون ورزش های رزمی به فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی گفت: در راستایی اینکه به فدراسیون ارزش ببخشیم و فدراسیون صندلی واقعی خود را پیدا کند، از روزهای شروع فعالیت به دنبال تداوم فعالیت سالیان پیش مسئولان فدراسیون در جهت تغییر نام فدراسیون بودیم تا به صورت کاملاً تخصصی به ورزش های رزمی بپردازیم. مسرورم با پیگیری بیشتر ما و در نهایت موافقت علی نژاد و سلطانی فر آرزوی چند ساله مسئولان رزمی کشور با تغییر نام فدراسیون برآورده شد.
وی توضیح داد: فدراسیون ما از نظر ارزش و صندلی با تغییر نام یک جهش بسیار عظیم را انجام داد و کمترین نفع آن برای ورزشکاران رزمی انتقال از بخش همگانی به بخش قهرمانی بود. در حال حاضر انتظاری که از فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی وجود دارد بیشتر انتظار قهرمانی است تا انتظار همگانی. این موفقیت در ابتدا به خاطر لطف خدا و در ادامه مرهون محبت وزیر ورزش و دکتر علی نژاد است و امیدوارم در آینده با این تغییر نام شاهد اتفاقات خوبی برای فدراسیون باشیم.
رئیس فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی در پاسخ به این سؤال که با تغییر نام فدراسیون امکان بازگشت رشته هایی مانند جوجیستو و کوراش به فدراسیون وجود دارد، گفت: ما ضابط وزارت ورزش هستیم و تابع تصمیمات و ابلاغیات این وزارتخانه. برداشت من این است که با تغییر نام فدراسیون این رشته ها باید به فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی بازگردند. همه رشته های رزمی که در فدراسیون غیرمرتبط در حال فعالیت هستند و هیچ چشم اندازی برای خود متصور نیستند محکوم به شکست هستند و هر زمانی نیز این رشته ها از فدراسیون رزمی بیرون رفتند دچار رکود وحشتناک شدند. موضوع ما نیز در حال حاضر این نیست که این رشته ها باید حتماً به فدراسیون ما بازگردند، اما اگر وزارت ورزش آنها را به سمت ما سوق بدهد با کمال میل می پذیریم و امکانات خاصی در اختیارشان قرار می دهیم.
بهتری درباره برنامه های فدراسیون برای سبک هایی که فعالیتی خاصی ندارند، گفت: در دوران پساکرونا در نظر داریم سبک ها را مجدداً آنالیز کنیم. بر طبق آیین نامه ها، آیتم هایی وجود دارند که باید سبک ها مورد آنالیز و ارزش گذاری قرار گیرند. اگر سبکی صندلی و ورزشکاری نداشته باشد احتیاجی به ادامه فعالیت آنها نیست. محتمل است سبکی تعداد ورزشکار کمی داشته باشد، اما مانند آیکیودو از صندلی جهانی چشم گیری برخوردار باشد که ما باید به این سبک ها بپردازیم و سیستم بازرسی قابل دفاعی تعریف کنیم که آنها در قالب آن قرار بگیرند.
وی درباره مهمترین برنامه های فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی در سال 99 گفت: تشکیل تیم تیم ملی کیک بوکس و تشکیل دفتر امور مشترک انجمن ورزش های رزمی از مهمترین برنامه های ما خواهد بود. به دنبال این هستیم که انجمن های رزمی استقلال نسبی طبق قوانین فدراسیون جهانی خود داشته باشند و تمرین فدراسیون شدن را انجام بدهند و روزی فرا برسد که هر کدام از آنها فدراسیون مستقلی داشته باشند. در طول دوران مدیریت ورزشی ام بهترین خبری که شنیدم فدراسیون شدن رشته ووشو بود. خدا را شکر می کنم در فدراسیونی کار کردم که یکی از سبک های آنها فدراسیون شد و در حال حاضر نیز اگر هر کدام از سبک های ما یک فدراسیون شوند، مسرور خواهم شد.
منبع: خبرگزاری تسنیم