این نان فرانسوی ساده را در خانه تهیه کنید
به گزارش مجله هاستفا، ممکن است نام نان بریوش را شنیده یا اینکه در رستوران های ملل خورده باشید. اگر قصد درست کردن این نان خوشمزه فرانسوی را دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
نان بریوش کشمشی یکی از نان های بسیار معروف فرانسوی است که می توانید به دلخواه با کشمش آن را تهیه کنید. بافت این نان بسیار نرم و پنبه ای است و برای یک عصرانه خوشمزه یا صبحانه گزینه بسیار خوبی به نظر می رسد و به علت داشتن کشمش طعم بسیار خوبی دارد. این نان در دوران باستان تهیه می شد و به علت استفاده از کره طعم بسیار خوبی دارد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
عناوین مطلب
- مواد لازم برای نان بریوش کشمشی
- طرز تهیه نان بریوش کشمشی
- مرحله اول
- مرحله دوم
- مرحله سوم
- مرحله چهارم
- نکات کلیدی در تهیه نان بریوش کشمشی
- بعلاوه بخوانید:
مواد لازم برای نان بریوش کشمشی
- کشمش 1/2 پیمانه
- شیر 3/4 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- کره 3/4 پیمانه
- شکر 1/2 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- خمیر مایه فوری 1 قاشق چای خوری
- آرد سفید 3 و 1/2 پیمانه
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- نمک 1 پنس
طرز تهیه نان بریوش کشمشی
شما می توانید نان بریوش کشمشی را به راحتی با مخمر فوری در خانه تهیه و از فر یا توستر بهره ببرید.
مرحله اول
ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس با یاری پیمانه مواد را میزان گیری کنید. در ادامه همه مواد بجز کره و کشمش را داخل کاسه باهم مخلوط کنید. شما می توانید از خمیر مایه فوری بهره ببرید که نیازی به عمل آوری ندارد و مستقیم با مواد خشک مخلوط می گردد. اگر خمیر مایه فوری ندارید می توانید با شیر و شکر آن را عمل بیاورید.
مرحله دوم
مواد را هم بزنید و اگر خیلی شل بود کم کم آرد اضافه کنید. کره را برش بزنید و به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد خمیر برود. در نهایت باید خمیر نرم و لطیفی داشته باشید. در خاتمه کشمش را اضافه کنید و خمیر را به شکل توپ دربیاورید و 2 استراحت دهید تا حجم آن دو برابر گردد.
مرحله سوم
پف خمیر را با دست بگیرید و از خمیر چانه های یک میزان بردارید. می توانید خمیر را داخل قالب مافین یا ساده قرار دهید و مجدد به مدت 15 دقیقه زمان دهید تا دوباره پف کند.
مرحله چهارم
در ادامه روی نان ها را با زرده و شیر و زعفران رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا نان طلایی گردد و بعد از روی سینی جدا کنید.
نکات کلیدی در تهیه نان بریوش کشمشی
- اگر خمیر خیلی سفت بود کمی شیر اضافه کنید و اگر خیلی شل بود آرد بریزید.
- برای فر های برقی و توستر دما را باید 20 درجه کمتر تنظیم کنید.