کاهش دوران محرومیت قهرمان دوی 100 متر جهان
به گزارش مجله هاستفا، دادگاه حکمیت ورزش (CAS) مدت محرومیت قهرمان دوی 100 متر جهان را کاهش داد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از سرویس رسانه ای دادگاه CAS، این دادگاه درخواست فرجام خواهی کریستین کولمن دونده آمریکایی را تا اندازه ای پذیرفت. بر این اساس مدت محرومیت دو ساله این ورزشکار به یک و نیم سال کاهش می یابد.
این دونده آمریکایی اکتبر 2020 از سوی اتحادیه جهانی دوومیدانی به اتهام نقض قوانین ضددوپینگ و عدم حضور در زمان و مکان مشخص شده جهت دادن آزمایش دو سال از شرکت در رقابت های حرفه ای محروم شد. کولمن در ماه نوامبر درخواست فرجام خواهی اش را به دادگاه CAS ارائه کرده بود.
کریستین کولمن در سال 2019 قهرمان دوی 100 متر جهان شد. او همچنین در سال 2017 رکورد دوی 60 متر جهان (داخل سالن) را به نام خود ثبت کرد.
منبع: خبرگزاری تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی