غذاهای محلی رم را بشناسید

به گزارش مجله هاستفا، رم، پایتخت ایتالیا، یکی از بهترین مقاصد گردشگری دنیا است. یکی از محبوب ترین کارهایی که همه توریست ها آن را انجام می دهند، خوردن غذاهای محلی کشور مقصد است.

غذاهای محلی رم را بشناسید

همه غذا های ایتالیایی را می شناسند و معمولا این غذاهای خوشمزه را امتحان نموده اند، چون همه جا، یک رستوران ایتالیایی پیدا می گردد. با مجله هاستفا همراه باشید تا غذاهای محلی رم را بشناسید.

مطلب پیشنهادی : در ایتالیا چه غذاهایی بخوریم؟

غذا های ایتالیایی از متنوع ترین غذا های دنیا هستند و در بیشتر موارد، به ذائقه ما ایرانی ها سازگارند. دو چیز در همه غذاهای ایتالیایی مشترک است؛ یکی تازگی مواد اولیه و دیگری سادگی در پخت و پز. پیتزای ایتالیایی معروف ترین صادرات ایتالیایی هاست که معمولا در تنور ذغالی، بسیار نازک و همراه با موادی چون سبزی های تازه، زیتون و پنیر ویژه پخته می شوند. البته خود پیتزاها هم انواع مختلفی دارند و با ورود به کشور های مختلف، رنگ و شکل متفاوتی به خود گرفته اند. نان و پاستا و پیتزا و ریزوتو از غذاهای معمول ایتالیاست؛ ریزوتو شبیه دَمی خودمان است، با این تفاوت که آن ها برنج را اول در کمی روغن و پیاز تفت می دهند و بعد به آن آب اضافه می نمایند. غیر از این ها، غذاهای ایتالیایی شامل خوراک ها و خورش های خوش رنگ و لعابی است که مواد تشکیل دهنده شان معمولا شامل آب غوره، ادویه (فلفل سیاه و دارچین و جوز بویا و میخک)، پنیر و حبوبات و روغن زیتون اند. ایتالیایی ها به غذاهای دریایی هم علاقه خاصی دارند تا جایی که خورش های زیادی را با انواع ماهی ها و موجودات دریایی درست می نمایند.

Suppli al Telefono

این اسنک فوق العاده و لذیذ توپکی خوشمزه است که از برنج تهیه می گردد و لایه میانی آن ترکیبی از پنیر موتزارلا است. این غذای خوشمزه و ارزان در بسیاری از رستوران ها، دکه های خیابانی و فست فودی ها سرو می گردد و یکی از اسنک های مورد علاقه دانش آموزان است.

قدم زدن در شهر و در دست داشتن این توپک های لذیذ و چشیدن طعم بی نظیر آن در رم حسی فوق العاده است.

Fiori di Zucca

یکی دیگر از خوشمزه های سرخ شده Fiori di Zucca است که در تابستان سرو می گردد. این غذای جالب ایتالیایی از ترکیب مواد مختلف به همراه سبزیجات و پنیر موتزارلا فراوان درست می گردد که مواد فیلینگ آن داخل گل های کدو سبز قرار می گیرد و سپس سرخ می گردد.

Baccala

ماهی کاد یکی از غذاهای محبوب مدیترانه ای است که از غذاهای اصلی یهودیان رومی نیز است. آن ها ماهی را به طور کامل سرخ می نمایند و با سبزیجات متنوع و سیب زمینی سرخ شده سرو می نمایند. این غذا اغلب در اعیاد و جشن کریسمس مهمان سفره های رنگین ایتالیایی ها است.

پیتزای al taglio

هر منطقه از ایتالیا غذاهای خیابانی خاص خودش را دارد و قطعا پیتزا ملکه آن ها است. این پیتزا در ترکیبات مختلفی درست می گردد و اغلب در سینی های بزرگ مستطیلی و در اندازه های بزرگ تری نسبت به پیتزای معمولی طبخ می گردد.

منشا این نوع پیتزا که در بیشتر شهرهای ایتالیا پخته می گردد، رم است و یک غذای لذیذ با طعم ها و چاشنی های مختلف را به علاقه مندان پیتزا هدیه می دهد.

سالتیمبوکا (Saltimbocca)

این غذای اشتها آور، غذایی رول مانند است که از فیله گوشت گوساله و با رول کالباس تهیه می گردد و داخل آن با پنیر فراوان و گیاه مریم گلی پر می گردد.

بسیاری از شب قبل گوشت آن را در مواد مختلفی مزه دار می نمایند و بعد با ترکیبات مختلف قارچ، انواع پنیرها، بسته به ذائقه خود پر می نمایند و سپس در داخل فر یا روغن فراوان طبخ می نمایند. طعم این غذای لقمه ایی بی نظیر و منحصر به فرد است.

فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo)

فتوچینی نوعی پاستای ایتالیایی است که بیشتر مورد علاقه مردم رم است. این پاستا به شکل نوارهای صاف و کمی زخیم است که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه می گردد. از این پاستا غذاهای مختلفی با ترکیبات متفاوتی از سبزیجات و گوشت ها تهیه می گردد که معروف ترین آن فتوچینی آلفردو است که غذایی بین المللی محسوب می گردد.

پس از آبکش کردن فتوچینی، سس آلفردو که ترکیبی از پنیر پارمزان رنده شده، خامه زیاد و مقدار فراوانی فلفل سیاه آسیاب شده است، روی پاستا ریخته می گردد و سپس آماده برای خوردن است. این پاستای فوق العاده به علاقه مندان به این سبک غذاها بسیار توصیه می گردد.

اسپاگتی Cacio e pepe

یکی از اسپاگتی های ساده و لذیذ شهر رم که در بسیاری از رستوران های آن سرو می گردد، این اسپاگتی است. طعم اصلی آن فلفل سیاه و پنیر Pecorino Romano است که بسیار ساده طبخ می گردد. بسیاری با توجه به ذائقه خود از سبزیجات مختلف نیز کنار پنیر و فلفل استفاده می نمایند.

Carciofi alla giudia

این غذا ریشه یهودی دارد و در فصل بهار در رستوران های رم سرو می گردد. این غذا از گیاه Artichoke درست می گردد که در روغن زیتون سرخ می گردد. در ابتدا آن را با آبلیمو و فلفل مزه دار نموده و پس از آنکه برگ ها آن ترد شد آماده برای خوردن است.

ساندویچ پانینی (Panini)

پانینی یک ساندویچ کبابی است که با انواع مختلفی از نان ها مانند باگت، سیاباتا و میکتا سرو می گردد. مواد داخلی آن پنیر فراوان، ژامبون، سالامی یا سایر سبزیجات است. در نهایت آن را داخل توستر یا ساندویچ ساز قرار می دهند و همه مواد با یکدیگر فشرده و سوخاری می گردد.

این ساندویچ با ادویه های ایتالیایی طعم بی نظیری دارد و ایتالیاها و مسافرانی که به آنجا سفر می نمایند هواداران آن هستند.

پیتزا پاکتی (Trapizzino)

نوآوری در هر چیزی ممکن است وجود داشته باشد و پیتزای پاکتی یکی از این نوآوری ها است. این پیتزای خوشمزه و جالب به راحتی قابل حمل است و شما می توانید طعم و رنگ جدیدی از پیتزا را در این مدل امتحان کنید.

مطلب پیشنهادی : در ایتالیا چه غذاهایی بخوریم؟

در این پیتزا مواد مختلف در داخل آن قرار می گیرد و دو طرف آن را با خمیر می پوشانند و پس از پخت به شکل مثلثی برش داده و سرو می نمایند. این مدل از پیتزا در بسیاری از کشورها پخته می گردد و هواداران بسیاری دارد.

ماریتوزی (Maritozzi)

صبحانه در ایتالیا اغلب با یک شیرینی خوش طعم همراه است که در کنار آن قهوه یا کاپوچینو نوش جان می گردد. ماریتوزی یک شیرینی پرطرفدار در رم است که هم در صبحانه و هم به عنوان عصرانه با یک نوشیدنی گوارا سرو می گردد.

بافت آن بسیار نرم است و وجود کشمش در خمیر آن طعم بی نظیری به آن بخشیده است. پس از آماده شدن داخل آن را برش داده و با خامه پر می نمایند.

تارت ریکوتا (Torta Ricotta)

ایتالیایی ها علاقه دارند که وعده غذایی خود را با یک دسر شیرین و خوش مزه به اتمام برسانند. این تارت با پنیر ریکوتا که یک پنیر ایتالیایی است و مغزهای مختلف و آجیلات درست می گردد. این تارت با یه نوشیدنی گرم می تواند عصرانه عالی باشد.

علاوه بر غذاهای اصلی، رم دارای نوشیدنی ها و دسرهای متنوع است که نمی توان به سادگی از آن ها گذشت. هنر و سلیقه در غذاهای ایتالیایی در هر بخش از آن مشهود است و به همین دلیل است که طعم و رنگ غذاهای ایتالیایی برای همه مردم دنیا شناخته شده است.

منبع: آژانس مسافرتی آدراپانا
انتشار: 23 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 2537

به "غذاهای محلی رم را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی رم را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید