طرز تهیه ترشی پیاز خانگی با نکات ریز کلیدی
به گزارش مجله هاستفا، پیاز در همه فصول موجود اس و با پیازهای ریز قرمز یا سفید می توانید ترشی پیاز درست کنید. ما در مجله اینترنتی خبرنگاران طرز تهیه ترشی پیاز را آموزش می دهیم. همراه ما باشید.
برای طرز تهیه ترشی پیاز به مواد زیر احتیاج داریم:
پیاز قرمز ریز | 2 کیلو |
سیر | نیم کیلو |
نعناع | یک کیلو |
سرکه | به میزان لازم |
نعناع را بشورید و بگذارید خشک گردد. سیر را پوست بگیرید و با میزانی نعناع چرخ کنید. پیازها را بشورید و پوست روی آن را جدا کنید و بگذارید خشک گردد. می توانید در صورت تمایل، پیاز ها را به صورت حلقه ای خرد کنید. در ظروف شیشه ای مناسب، دو ردیف پیاز، میزانی سیر و نعناع چرخ نموده و کمی نمک بریزید و دوباره به همین منوال شیشه را پر کنید. سپس سرکه بریزید تا روی مواد را بپوشاند. درب ظرف را سفت ببندید و در جای خنک و تاریک و ترجیحا خارج از منزل به مدت 40 روز نگهداری کنید تا ترشی آماده گردد.
نکات مهم در مورد تهیه ترشی پیاز:
- برای این ترشی از سرکه سفید بهره ببرید؛ زیرا پیاز قرمز به سرکه رنگ می دهد و اگر از سرکه سفید یا همان استیک اسید خوراکی بهره ببرید، این رنگ بهتر نمایان می گردد.
- اگر سرکه مصرفی طعم بسیار ترشی دارد، می توانید آن را با میزانی آب بجوشانید.
- پیاز مورد استفاده باید حتما خشک باشد؛ زیرا اگر مواد ترشی خیس باشند، ممکن است ترشی کپک بزند.
- پیاز ترشی به علت استفاده از پیاز و سیر، احتیاجی به ادویه ندارد. اما در صورت تمایل می توانید میزانی گشنیز یا ادویه ترشی به آن اضافه کنید.
- پیازها بهتر است کوچک و یکنواخت باشند.
- از ظروف شیشه ای استریل شده و درب دار برای تهیه هرگونه ترشی بهره ببرید.
انتشار: 8 دی 1400
بروزرسانی: 8 دی 1400
گردآورنده: host-fa.ir
شناسه مطلب: 9179
به "طرز تهیه ترشی پیاز خانگی با نکات ریز کلیدی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی پیاز خانگی با نکات ریز کلیدی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید