آنالیز Mate 20 Pro؛ هیجان انگیزترین گوشی سال
به گزارش مجله هاستفا، وب سایت جی اس ام - محمد شکوری: هوآوی اعضای تازه خانواده میت را معرفی کرد و به همین سبب می خواهیم نگاهی اولیه به یکی از این اعضا بیاندازیم که نسخه پرو این عضوهای تازه هم است.
خانواده میت با معرفی میت 10 ها توانست خودش را در جهانی گوشی های هوشمند بیش از پیش مطرح کند و نشان دهد که رقیب سرسختی برای گوشی های نوت، آیفون ها و پیکسل های نسخه بزرگ است. یکسال از زمانی که میت 10 ها معرفی شدند گذشته است و اکنون نوبت به نسخه تازه این گوشی ها رسیده که عضو تازه خانواده میت باشند.
گوشی های تازه خانواده میت با نام پایه میت 20 معرفی شدند. در این آنالیز می خواهیم در خصوص یکی از برترین اعضای این خانواده صحبت کنیم که میت 20 پرو نام دارد. به صورت اولیه این گوشی را با هم آنالیز می کنیم و زمانی که گوشی به دستمان رسید به صورت کامل آن را آنالیز می کنیم و تجربه کاربری خودمان را با شما در میان می گذاریم.
طراحی
هیچ شباهتی بین این گوشی با میت 10 پرو دیده نمی گردد. هوآوی در زمینه طراحی قدمی بلند روبه جلو برداشته و میت 20 پرو شباهت زیادی به پی 20 پرو دارد. جلوی گوشی صفحه نمایش تمام صفحه ای وجود دارد فضای بسیار زیادی درصد از قاب جلو را به خودش اختصاص داده است. قاب جلو و پشت و لبه های گوشی خمیدگی دارند که شما را به یاد طراحی آئرودینامیک خودروهای روز جهان می اندازد.
در قاب پشتی گوشی 3 دوربین قرار گرفته است که در بخش مخصوص خودش به طور کامل به شرح در خصوص آن می پردازیم. نکته مهم در اینجا طراحی این دوربین هاست که بر خلاف گوشی های هوشمند دیگر طراحی زیر هم ندارند و هوآوی تصمیم گرفته با الهام گرفتن از طراحی چراغ های پورشه این دوربین ها را به صورت ماتریکسی و دو به دو کنار هم قرار دهد که حضور فلش را در اینجا برای تکمیل این طراحی نباید فراموش کنیم.
قاب پشتی از شیشه ساخته شده و فریم اطراف دستگاه از فلز است. این طراحی آشنایی است که در بیشتر پرچم داران امروزی بازار مشاهده می کنید. رنگ تازهی که هوآوی با معرفی پی 20 پرو وارد جهانی موبایل کرد در این گوشی هم استفاده شده است اما نکته خاص رنگی در این گوشی رنگ تازهی است که هوآوی با میت 20 پرو وارد جهانی گوشی های هوشمندش کرد.
میت 20 پرو به رنگ سبز زیبایی دارد که هوآوی آن را سبز زمردی نامیده است. در قاب پشتی پترنی را مشاهده می کنید که علاوه بر به وجود آوردن ظاهری زیبا برای قاب دستگاه سبب شده تا قاب پشتی کاملا ضد اثرانگشت گردد و علاوه بر این چسبندگی اش به دست بیشتر گردد.
یکی از نکات مهم در طراحی میت 20 پرو اسپیکرهای مخفی آن هستند. زمانی که به اطراف گوشی نگاه می کنید خبری از سوراخ های اسپیکر که در دیگر گوشی های هوشمند می بینید نیست. هوآوی اسپیکر اصلی دستگاه را در درگاه تایپ سی آن ادغام نموده است. مهندسان هوآوی برای اینکه به این مرحله برسند مجبور به تغییرات اساسی در سیستم بلندگوها شده اند.
صفحه نمایش
برای این گوشی زیبا از صفحه نمایش 6.3 اینچی از جنس اولد استفاده شده است. این صفحه رزولوشن 1440p دارد. بالای صفحه نمایش همانطور که گفتیم ناچ قرار گرفته است و حاشیه های صفحه به طرز چشمگیری کمتر از نسل قبلی هستند و خمیدگی ای که برای کناره های آن به کار رفته یکی از عوامل موثر در این امر بوده است.
به نظر می رسد که صفحه کیفیت بسیار خوبی داشته باشد و به راحتی قابل رقابت با صفحه نمایش آیفون 10 اس مکس یا گلکسی نوت 9 باشد اما برای ارائه نظر نهایی باید تا زمان رسیدن این گوشی به دستمان و کار کردن با آن صبر کنید.
سخت افزار
برای میت 20 پرو پشتیبانی از دو سیم کارت نانو هم زمان در نظر گرفته شده است که می توانید علاوه بر اینکه یک پرچم دار خاص را در دست داشته باشید دو سیم کارت فیزیکی خودتان را در آن قرار دهید.
پردازنده میت 20 پرو یکی از خاص ترین بخش های آن به شمار میرود. پردازنده این گوشی کایرین 980 است که اولین چیپ 7 نانومتری موبایل در جهان به شمار میرود که هوش مصنوعی هم داخل آن ادغام شده است. هوآوی ادعا نموده این پردازنده تازه از نسل قبل 20 درصد سریع تر است و مصرف انرژی اش 40 درصد بهتری شده است.
کایرین 980 پردازنده ای 8 هسته ای با 4 هسته 2.6 و 4 هسته 1.8 گیگاهرتزی است. پردازنده گرافیکی هم Mali-G76 است که به ادعای هوآوی این پردازنده 46 درصد قدرت بیشتری دارد و مصرف انرژی اش هم 178 درصد بهینه تر شده. در پردازنده این گوشی AI یا همان هوش مصنوعی هم ادغام شده که با تشخیص شرایط گوشی پردازنده را مجبور می نماید تا حداکثر پتانسیلش را به کار گیرد. به طور مثال اگر مشغول بازی کردن باشید هوش مصنوعی بارهای اضافی دیگر را از روی دوش پردازنده بر می دارد تا بتواند تمام نیرو در خدمت بازی شما باشد.
از تشخیص چهره بهبود یافته برای این گوشی استفاده شده است. یکبار که چهره خودتان را برای گوشی تعریف کنید می توانید با برداشتن گوشی گزینه تشخیص چهره را فعال کنید تا قفل صفحه را باز کند. هوآوی این ویژگی را در این گوشی تشخیص چهره سه بعدی نامیده است.
تشخیص چهره با این ویژگی از دوربین تشخیص عمق سه بعدی استفاده می نماید تا هزاران نقطه نور اینفرارد را به صورت کاربر می تاباند تا نقشه ای از صورت کاربر را به دست بیاورد. تشخیص چهره در این روش حدود 600 میلی ثانیه به طول می انجامد.
تشخیص چهره تنها قابلیت مجذوب نماینده امنیتی این گوشی نیست. میت 20 پرو به سنسور داخل صفحه نمایش مجهز است که می توانید تنها با قرار دادن انگشت خودتان روی صفحه نمایش به گوشی دستور بدهید تا اثرانگشت شما را تشخیص دهد.
نرم افزار
سیستم عامل اندروید طبق انتظار روی گوشی نصب است و البته با همکاری نزدیک گوگل و هوآوی آخرین نسخه این سیستم عامل یعنی اندروید پای روی میت 20 پرو نصب است؛ اما رابط کاربری اموشن یو آی نسخه 9.0 است که تجربه ای متفاوت از کار کردن با Mate 20 Pro را برای شما به ارمغان می آورد. رابط کاربری در این گوشی به سمت تروتمیز تر شدن پیش رفته است. در این نسخه هوآوی برای سلامتی کاربر ارزش بیشتری از قبل قائل شده است. به همین سبب تندرستی دیجیتالی را در نظر گرفته است که به وسیله آن رفتار کاربر برای کار کردن با گوشی آنالیز می گردد.
باتری
برای گوشی ای در این حد و میزان باتری ای با ظرفیت بالا احتیاج است. هوآوی از باتری پرظرفیت 4200 میلی آمپر ساعتی برای آن استفاده نموده است که گواهی امنیت TÜV را دارد. هوآوی ادعا می نماید میت 20 پرو از شارژ سریع 40 واتی پشتیبانی می نماید که به کاربر امکان می دهد در مدت زمان 30 دقیقه 80 درصد باتری گوشی را با اتصال کابل شارژ کند در حالی که اگر شارژر بی سیم بهره ببرید می توانید در مدت زمان 30 دقیقه به شارژ 30 درصدی برسید.
علاوه بر این می توانید از این گوشی برای شارژ دستگاه های دیگرتان که از شارژ بی سیم پشتیبانی می نمایند بهره ببرید. برای اینکه روی این ادعاها صحه بگذاریم باید صبر کنیم تا Mate 20 Pro به دستمان برسد و خودمان آن را تست کنیم.
دوربین
در قاب پشتی دستگاه 3 دوربین را می بینیم که یکی از این دوربین ها سنسور 40 مگاپیکسلی و سنسورهای دیگر 20 و 8 مگاپیکسلی هستند. بهبود در دوربین گوشی سبب شده تا لنز با زاویه دید بسیار زیاد لایکا را روی این گوشی ببینیم. با یاری لنز زاویه دید زیاد لایکا، که دسترسی آن از داخل منو است، می توانید عکس هایی با نسبت ابعاد 18.9:9 بگیرید.
لنز عریض لایکا علاوه بر اینکه به شما امکان می دهد فضای بیشتری از سوژه را ثبت کنید امکان عکاسی ماکرو حرفه ای را برای کاربر فراهم می نماید. با یاری این لنز می توان از فاصله 2.5 سانتی متری از سوژه عکس گرفت که در جهانی گوشی های موبایل بی سابقه است.
علاوه بر سخت افزار در بخش هوش مصنوعی که با دوربین ادغام شده نیز شاهد پیشرفت های خوبی هستیم. در میت 20 پرو دوربین توانایی تشخیص 1500 سناریو و بیش از 5000 سوژه را در 25 دسته مختلف دارد که به این وسیله برای سوژه تعیین رنگ و نور مناسب تنظیم می گردد تا نتیجه کار به برترین صورت ممکن باشد.
انتظار زیادی از دوربین Mate 20 Pro به خصوص در بخش فیلم برداری داریم و برای اینکه بدانیم گوشی تا چه میزان ای می تواند انتظار ما را برآورده کند صبر می کنیم تا محصول به دست ما برسد و بعد از آن نظر نهایی خودمان را با شما در میان می گذاریم.
پ
منبع: برترین ها