اکسیژن رسانی به معدنچیان گرفتار، عدم دسترسی به معدنکاران طزره
به گزارش مجله هاستفا، خبرنگاران/سمنان سخنگوی استانداری سمنان با اشاره به ادامه عملیات امدادرسانی به معدنچیان گرفتار در معدن ریزش کرده طزره دامغان گفت: امدادگران هنوز به معدنچیان دسترسی پیدا نکردند.

حجت الله یحیایی در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین اخبار از ریزش بخشی از تونل و کارگاه معدن طزره در شمال دامغان و شرایط معدن کاران مانده در آوار اظهار کرد: بنا بر اطلاعات کسب شده از کارشناسان صمت استان و منابع محلی، در حال حاضر عملیات ایجاد دستک به منظور ورود به کریدور اصلی در حال انجام است و تا این لحظه به افراد حادثه دیده دسترسی پیدا نشده است.
سخنگوی استانداری سمنان خاطرنشان کرد: همزمان با ایجاد دستک در معدن ریزش کرده ، عملیات تخلیه زغال هم در حال انجام است.
وی با اشاره به لزوم اکسیژن رسانی به معدنچیان گرفتار در معدن گفت: اکسیژن رسانی به معدنکاران و حادثه دیدگان به وسیله شیلنگ های مخصوص در داخل معدن ریزش کرده در حال انجام است و نگرانی از بابت کمبود اکسیژن وجود ندارد .
یحیایی با اشاره به تیم های تخصصی امدادگری معدن در این استان اضافه کرد: چهار پایگاه امداد و نجات ذغالی در سطح کشور فعالیت دارند که یکی از این پایگاه ها در استان سمنان فعال است .
وی اضافه کرد: علاوه بر این سه اکیپ از استان گلستان نیز جهت کمک به مهار حادثه ایجاد شده، اعزام و در محل حادثه مستقر هستند.
معاون روابط عمومی استانداری اظهار کرد: متخصصان و کارشناسان از احتمال دسترسی به معدنکاران حادثه دیده طی چند ساعت آینده خبر می دهند.
سخنگوی استانداری اضافه کرد: کارگاه استخراج این تونل 70 متر طول دارد و این دو کارگر در عمق 35 متری زیر آوار هستند.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی