کارشناس عراقی: خبر کشته شدن دو نظامی آمریکایی ساخته خود آمریکاست
به گزارش مجله هاستفا، یک کارشناس نظامی عراقی با بیان اینکه خبر کشته شدن دو نظامی آمریکایی در عراق ساختگی است، تأکید کرد که آمریکا از این نوع خبرها برای توجیه ادامه حضور خود در عراق بهره می برد.

از وبسایت دولت جمهوری اسلامی ایران دیدن نمایید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، سازمان تروریستی سنتکام روز گذشته (دوشنبه) در بیانیه ای مدعی کشته شدن دو نظامی آمریکایی در درگیری با داعش شد.
صفاء الاعسم کارشناس نظامی عراقی در این خصوص به وبگاه المعلومه گفت که این خبر ساختگی است و با هدف دست و پا کردن بهانه لازم برای ادامه حضور آمریکا در عراق منتشر شده است.
الاعسم تأکید کرد: نیروهای آمریکایی پیش از این نیز دست به جعل چنین خبرها و رخدادهایی زده بودند؛ از جمله اینکه مدعی مدتی پیش حمله الحشد الشعبی به سفارتخانه خود یا پایگاه عین الاسد شدند.
او همچنین گفت که آمریکا تا کنون به هیچ یک از درخواست های دولت عراق برای خارج کردن حتی یک نیروی خود پاسخ نداده و علاوه بر این اختیارات وسیعی به مستشاران نظامی ناتو به بهانه آموزش نیروهای عراقی داده است.
یک منبع مطلع امنیتی در استان الانبار عراق، دیروز (دوشنبه - نهم مارس) اعلام نمود که پایگاه هوایی عین الاسد شاهد ورود هواپیماهای حامل سربازان و مستشاران نظامی آمریکایی بود. (جزئیات بیشتر)
ص
منبع: خبرگزاری فارس