نجات 3 سرنشین قایق صیادی در بندر چابهار

به گزارش مجله هاستفا، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان از نجات سرنشینان قایق صیادی مضطر در دریا توسط تیم جستجو و نجات دریایی بندر چابهار اطلاع داد.

نجات 3 سرنشین قایق صیادی در بندر چابهار

سید حسن ابراهیمی معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان در مصاحبه با خبرنگار از ، گفت: طی تماس دریافتی از اداره شیلات پزم به مرکز (MRCC) مبنی بر اعلام اضطرار یک فروند قایق صیادی با 3 نفر سرنشین در فاصله 17 مایلی بندر چابهار، مرکز جستجو و نجات دریایی چابهار بلافاصله با اعزام ناجی و همیار ناجی، در بدو غرق شدن قایق مضطر افراد مذکور را نجات دادند.

ابراهیمی اضافه کرد: وضعیت سرنشینان مطلوب گزارش شده است.

وی تاکیدکرد که شناور های فعال منطقه حتما قبل از رفتن به دریا از ایمن بودن شناور خود اطمینان پیدا کنند و با توجه به شرایط متغیر جوی کنونی، ضروری است ضمن رعایت کلیه اصول ایمنی شناور و سرنشینان آن، قبل از خروج بندر از وضعیت جوی منطقه، به وسیله شماره مستقیم 1550 مرکز جستجو و نجات دریایی اطمینان حاصل کنند.

ع

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 12 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 109

به "نجات 3 سرنشین قایق صیادی در بندر چابهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نجات 3 سرنشین قایق صیادی در بندر چابهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید