مسابقه قایق رانی با کدو تنبل!
به گزارش مجله هاستفا، وبسایت رادیو چین: به نقل از گزارش دیلی پست بریتانیا، در روزهای اخیر، به مناسبت عید کدو تنبل، مردم کانادا مسابقه سالانه قایق رانی با کدو تنبل را برگزار کردند. این مسابقه در دریاچه اروپسای استان نوا اسکوشیا برگزار گشت که با وجود سرمای شدید، صدها نفر فعالانه در آن شرکت کردند.

بنابر اطلاعات، مسابقه قایق رانی با کدو تنبل با موفقیت برای هفدهمین بار برگزار گشت. تمام شرکت کنندگان با قایق های دست سازی که از کدو تنبل های بزرگ درست شد، با هم رقابت کردند. جالب این است که اندازه و رنگ این قایق ها محدودیتی ندارد، اما برای حمل بیش از یک نفر، معمولا از کدو تنبل های بزرگ تری استفاده می شود.
در این دور از مسابقات، آقای آنتونی کوک که از سال 2005 میلادی 10 سال پی در پی برنده این مسابقه بود، در سال جاری نیز با 8 دقیقه و 53 ثانیه برنده شد.
منبع: برترین هانماشو: شبکه تبلیغاتی نماشو | آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، ثبت آگهی رایگان، آگهی رایگان اینترنتی، رپورتاژ رایگان